Vijverspeciaalzaak Wesdijk

Onderlangs 32  [Kaart]

2991EM Barendrecht (Zuid-Holland)

tel.nr: 0180-745040Kennismaken met Wesdijk


Vijverspeciaalzaak Wesdijk is al ruim 25 jaar actief in de Vijver branche. In al die jaren is er veel kennis opgebouwd over het aanleggen van Koi- en zwemvijvers met de daarbij behorende technieken.Wesdijk was als ťťn van de eerste op de markt die zich hard maakte voor het (bij) verwarmen van vijvers. Niet zozeer voor de winter, want daar kan je met een goede voorbereiding en isolatie nog wel goed mee weg komen, maar vooral in het voorjaar. Met de WesPro thermostaat kan je de moeilijke tijd tussen de 8 en 12 graden C. in het voorjaar goed overbruggen. Laat u dus adviseren over de mogelijkheden.Wesdijk is een officiŽle 5 sterren dealer van Oase. Dat betekend dat zij het volledige Oase programma voeren en jaarlijks bijscholing krijgen. Daarnaast verkoopt Wesdijk natuurlijk de reguliere filtersystemen, zoals de meerkamer- en Beadfilters tegen zeer scherpe prijzen.Onze koi afdeling is in 2014 volledig vernieuwd met moderne HDPE bakken, waar we zowel IsraŽl als Japanse koi aanbieden.Op onze webshop bieden we meer dan 10.000 producten, verdeeld over meerdere speciaalzaken.


We zijn ook actief in de aquarium-, dieren- en hengelsport branche. De webshop www.wesdijk.nl heeft het keurmerk van thuiswinkel.org., wat garant staat voor veilig winkelen.Wesdijk.nl levert uw bestelling gratis vanaf Ä 49,00 (m..u.v. grote, zware of kwetsbare artikelen) thuis en vandaag besteld 'voor 15.00 u.', dan heeft u uw bestelling de andere dag al in huis. Een bezoek aan Vijverspeciaalzaak Wesdijk is beslist de moeite waard. hartelijk welkom.Nederlandse service


Op alle producten heeft u 100% Nederlandse service en garantie. Bij problemen kunnen wij daarom enorm snel handelen. Nederlandse klantenservice, garantie en kwaliteit. Wat wilt u nog meer?


Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice


Tel: +31 (0)180 745040
Vijverspeciaalzaak Wesdijk
Onderlangs 32
2991 EM Barendrecht
Nederland

E-mailadres: vijver@wesdijk.nl

KVK: 24450417
BTW: NL8202.93.817.B.01