Koionline B.V.

Wattstraat 22  [Kaart]

6372AL Landgraaf (Limburg)

mob.nr: 06-13564731
Wij zijn een van de beste gesorteerde (internet) winkels op het gebied van vijvers en koi in de Benelux


Wij zijn een van de beste gesorteerde (internet) winkels op het gebied van vijvers en koi in de Benelux. We streven er naar u goed te informeren over de nieuwste trends op het gebied van vijvers en Japanse koi. Tevens bent u van harte welkom in ons koi- en vijvercentrum te Landgraaf.Direct import vanuit Japan

Vanzelfsprekend is Koionline BV goed vertegenwoordigd in Japan. Doordat wij direct importeren kunnen we u kwaliteits koi tegen zeer gunstige prijzen leveren. Tevens leveren we via onze eigen groothandel Japanse koi aan detaillisten in de gehele Benelux.

We reizen zelf meerdere keren per jaar naar Niigata om de lokale kwekers te bezoeken. Tevens organiseren we 2 keer per jaar klantenreizen voor handelaren en hobbyisten naar Japan. Vaak kunnen we een aantrekkelijk pakket voor u samenstellen. Ook is de mogelijkheid daar om de rest van Japan nog verder te ontdekken.

Wij verkopen uitsluitend koi uit Niigata van oa de volgende kwekers:

- Yoshinori voor Kujaku
- Sekuguchi voor Pearl Ginrin
- Hasegawa voor Kohaku
- Isa voor Showa
- Izumiya voor Yamabuki
- Dainichi voor Kohaku en Showa
- Hirasawa voor vele variŽteiten
- Matsunosuke voor Kohaku, Sanke, Koromo en Goshiki
- Ikarashi Seki voor Doitsu
- Torazo voor Gosanke
- Shinoda voor Ginrin en Doitsu
- Tanaka voor Ochiba en Chagoi
- Sakazume voor koromo
- Hoshikin voor Kohaku
- Hosokai voor AsagiVijverfilters

Ook op het gebied van producten voor de vijverbouw kunt u bij ons terecht. Ons assortiment omvat een ruime selectie vijverfilters, aansluitmaterialen, filters, luchtpompen etc. We vertegenwoordigen een groot aantal topmerken tegen aantrekkelijke prijzen. Tevens leveren we binnen 24 uur Firestone folie door heel Nederland Veel surfplezier!