Koicenter Tiel

Newtonstraat 33-35  [Kaart]

4004KE Tiel (Gelderland)

tel.nr: 0344-664460Koicenter Tiel


Ruim 25 jaar ervaring

Koi en Vijvercentrum Tiel is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste koicentra in de benelux.
Ruim 25 jaar ervaring en we zijn sinds 2003 zeer professioneel bezig met vijverbouw en het importeren van Japanse koi en hebben een zeer solide naam opgebouwd in de benelux en in Japan. Door onze vele reizen naar Japan hebben we zeer goede banden opgebouwd met de kwekers, waardoor we elk jaar weer over een zeer hoge kwaliteit koi beschikken.

Kom eens langs!

Ons pand is gevestigd in het opvallende bedrijvencomplex Kellenplaza te Tiel gelegen op het industrieterrein "Kellen" aan de A15 Nijmegen-Gorinchem. Wij hebben de beschikking over een verkoop oppervlak van totaal ca. 2200 m2. Wij vertegenwoordigen een aantal grote merken zoals: messner, oase, ultrabead filtersystemen, upflow meerkamerflters, microbelift opstartbacterien, sera, hikari, ojiya enz.Ervaring en passie voor Koi en vijvers

Op het gebied van aanleg zijn onze sterke punten de ervaring, technische achtergrond en de passie voor koi en vijvers.
Kennis van aanleg en onderhoud van vijvers en filtersystemen

Door onze jarenlange samenwerking met filterfabrikanten als Aquaforte (Sibo) en geotop hebben we een ongekende kennis opgebouwd op het gebied van aanleg en onderhoud van vijvers en filtersystemen in het algemeen en koivijvers in het bijzonder. We noemen dit zelf ons specialisme en onze groeiende klantenkring in heel Nederland bevestigt dat. Voor eventuele referentie adressen kunt u ook bij ons terecht.